Televiziunile care detin drepturile TV pentru Liga I, disponibile pe inca o platforma: Look Plus se poate vedea gratis!

Autor: Sport.ro
Joi 09 Octombrie 2014, 15:48

	Televiziunile care detin drepturile TV pentru Liga I, disponibile pe inca o platforma: Look Plus se poate vedea gratis!

Cele doua televiziuni care detin drepturile pentru Liga I se pot vedea pe UPC, Telekom, Seenow si Orange TV.

Televiziunile Look Plus HD si Look TV HD, care difuzeaza Liga 1, s-au lansat pe platforma de satelit Orange TV, prima putand fi accesata fara taxe aditionale, in timp ce pentru a doua clientii trebuind sa plateasca o suma de 2,5 euro pe luna.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Orange TV a lansat o noua oferta si le aduce clientilor sai meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii. Astfel, portofoliul larg de continut al Orange TV include posturile Look Plus HD si Look TV HD, toti clientii avand posibilitatea de a urmari meciurile transmise la calitate HD.

Toti abonatii Orange TV au in lista lor de canale, fara plata unor taxe aditionale, televiziunea Look Plus HD, care transmite o parte din meciurile Ligii 1. Look TV HD, care transmite restul meciurilor, este disponibil prin intermediul unei optiuni dedicate, cu acelasi nume, cu 2,5 euro/luna (TVA inclus).

Clientii care aleg aceasta optiune primesc si 7 GB/luna trafic de internet, pentru a putea urmari Look TV HD si pe smartphone, tableta si PC.

Astfel, clientii cu abonamentul Local HD, in valoare de 5 euro, vor putea viziona in continuare meciurile transmise pe Look Plus HD de pe televizor, laptop, tableta si smartphone. Daca activeaza si optiunea Look TV HD, vor putea urmari si acest canal si vor plati in total 7,5 euro (TVA inclus).

Clientii existenti au acces la ambele canale, Look Plus HD si Look TV HD, pana la sfarsitul lunii octombrie, urmand ca ulterior Look TV HD sa fie disponibil celor care activeaza optiunea dedicata. Look Plus HD va ramane inclus in toate abonamentele Orange TV.

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, avand ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionista de Fotbal va incasa anual de la Intel Sky Broadcast suma neta de 27,5 milioane de euro pe sezon in cei cinci ani.

Sursa: Mediafax

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies