Nici Anglia nu mai e ce-a fost! Mitul antrenorilor care stau 20 de ani pe banca a fost spulberat! Cum arata tabelul managerilor

Nici Anglia nu mai e ce-a fost! Mitul antrenorilor care stau 20 de ani pe banca a fost spulberat! Cum arata tabelul managerilor

Un singur "dinozaur" a mai ramas in Premier League, Arsene Wenger, in functie din 1996.

Recunoscut ca un campionat in care echipele isi respecta managerii si nu se grabesc sa ii dea afara, Premier League ... nu mai este ce a fost. Cu exceptia lui Arsene Wenger, care este in functie din 1996, niciun alt antrenor nu are mai mult de 4 ani pe banca tehnica.

Mai mult, majoritatea antrenorilor au fost pusi in functie in ultimii 2 ani. Alan Pardew de la Newcastle este urmasul lui Wenger in topul celor mai longevivi antrenori din Anglia, fiind in functie din decembrie 2010. Pe locul 3 in top este Sam Allardyce, de la West Ham, pus in functie in iunie 2011, iar apoi Nigel Pearson, din noiembrie 2011 la Leicester.

Restul antrenorilor sunt in functii din 2012 incoace, avand mai putin de 3 ani la carma echipei, nu mai putin de 6 antrenori fiind pusi la carma echipelor in aceasta vara.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies