Steaua, aproape sa semneze cu doi jucatori CHEIE! Conducerea din Ghencea le da o veste excelenta fanilor: "Nu-mi fac probleme"

Steaua, aproape sa semneze cu doi jucatori CHEIE! Conducerea din Ghencea le da o veste excelenta fanilor: "Nu-mi fac probleme"

Steaua poate bifa doua mari succese in urmatoarea perioada - prelungirea contractelor a doi fotbalisti cheie.

Steaua a reusit in vara unul dintre cele mai tari transferuri bifate in ultimii ani, transferandu-l pe lituanianul Giedrius Arlauskis din postura de jucator liber de contract. Sosirea goalkeeperului in Ghencea s-a dovedit a fi un real succes, iar acesta a avut prestatii foarte bune in tricoul formatiei ros-albastre.

Cu toate acestea, oficialii Stelei nu au fost inca de la inceput increzatori in mutare, astfel ca au semnat cu Arlauskis un contract valabil doar pentru un sezon, motiv pentru care acum au ceva batai de cap.

Arlauskis va ramane liber la finalul acestui sezon, astfel ca Steaua il poate pierde gratis pe acesta, mai ales in conditiile in care lituanianul a intrat deja in atentia mai multor cluburi din strainatate.

Ca si Arlauskis, si Lucian Sanmartean se afla in aceeasi situatie, insa veteranul de 34 de ani are mari sanse sa semneze.

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, este, insa, sigur ca ambii fotbalisti vor activa in Ghencea si in sezonul 2015/2016, acesta spunand ca actele vor fi in cele din urma semnate.

"Eu cred ca vor semna, cel putin la Sanmartean nu-mi fac probleme ca nu isi va prelungi contractul cu Steaua", a spus Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, la Digisport.

Fostul mare portar a tinut sa vorbeasca mai mult despre situatia lituanianului Arlauskis, portar care a reusit sa-si relanseze cariera la Steaua, dupa mai multe sezoane in care a fost rezerva la Rubin Kazan. Duckadam spune ca Arlauskis se simte foarte bine la Steaua si stie ca echipa din Ghencea i-a salvat cariera.

"Arlauskis e un baiat cu foarte mult bun simt si eu cred ca si-a dat seama ca Steaua practic l-a resuscitat. Cred ca va semna prelungirea contractului. Pentru ca, daca va avea o oferta buna, el va putea pleca si din postura de jucator al Stelei", a mai spus oficialul stelist.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban, după hotărârea CCR privind carantina și izolarea: "Recomandarea mea este să nu ţină cont de decizia CCR"
BRAT