Filipe Teixeira Edi Iordanescu FCSB FCSB mihai butean Steaua Superliga

Teixeira, un exemplu pentru fotbalistii din Romania! "Este idolul meu! Cand mergeam la antrenament, el era deja acolo!" Ce spune un fost coleg al portughezului!

Teixeira a ajuns la 38 de ani, dar inca este un exemplu pentru fotbalistii din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2019, 10:13
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2019, 10:20

Filipe Teixeira are 38 de ani, dar inca este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din Romania. Portughezul nu stie unde va juca in sezonul viitor si asteapta o oferta din partea FCSB.

Butean: "A fost un exemplu pentru mine"

 

Inainte sa ajunga la FCSB, Filipe Teixeira a jucat pentru Astra Giurgiu, echipa cu care a reusit sa castige titlul de campion in sezonul 2015-2016. La Astra, Teixeira a fost coleg cu fundasul lasat acasa de Mirel Radoi inainte de EURO 2019, Mihai Butean.

Acesta a dezvaluit ca il considera pe Teixeira un idol si un exemplu demn de urmat de toti jucatorii: "Filipe Teixeira este idolul meu. Eu cand mergeam la stadion, el era deja acolo si se pregatea. Era un exemplu pentru mine. Cum pregatea meciurile, cum se antrena, cum manca, cum se odihnea, toate au fost un exemplu pentru mine", a spus Mihai Butean pentru Gazeta Sporturilor.

 

Mihai Butean: "Edi Iordanescu este un profesionist"

 

Fundasul Astrei a povestit cum se desfasurau lucrurile la Giurgiu in perioada in care Edi Iordanescu antrena echipa patronata de Ioan Nicuale.

"Este foarte serios, foarte profesionist, nu ii scapa niciun detaliu. Este atent la toate detaliile posibile. Aceasta este descrierea perfecta. Daca o copeta nu era pusa la locul potrivit, el se ducea si o muta exact unde voia", a dezvaluit Mihai Butean pentru sursa citata.

Modifică setările cookies