”Tati, gata!” Dumitru Dragomir și MM Stoica au îngropat securea! Ce s-a întâmplat la FCSB - Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir FCSB Mihai Stoica Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 18:44
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 18:45

FCSB a câștigat cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova din etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Astfel, roș-albaștrii au făcut un pas important spre câștigarea titlului de campioni, iar victoria a fost sărbătorită atât pe teren, cât și în tribune, unde Mihai Stoica a ieșit în evidență. Bucuria a fost atât de mare încât oficialul FCSB-ului a uitat și de anumite animozități.

Dumitru Dragomir și Mihai Stoica s-au împăcat

Mihai Stoica s-a împăcat cu Dumitru Dragomir, iar cel care a făcut primul pas a fost chiar managerul general al vicecampioanei. Relația dintre cei doi se deteriorase în urmă cu doi ani, după ce FCSB a pierdut cu scorul de 1-2 prima manșă a duelului cu Viking.

Atunci, Dragomir a criticat în termeni duri prestația FCSB-ului, iar Mihai Stoica a reacționat cu niște declarații acide la adresa fostului conducător al Ligii. Războiul în declarații a continuat, iar cei doi nu au rămas în relații tocmai bune.

Dumitru Dragomir a mărturisit, însă, că situația s-a schimbat după meciul câștigat de FCSB în fața Universității Craiova.

Dragomir a povestit că oficialul roș-albaștrilor a fost cel care a mers la fostul președinte LPF și a reluat legătura cu acesta.

Am fost ’en froid’ cu el (n.r. Mihai Stoica), a zis el odată ceva, eu i-am dat două răspunsuri tăioase și eram ’en froid’ cu el. A venit, m-a pupat în tribună și eu i-am zis ’MM-ule, ți-ai revenit?’‚ ’Da, tati, gata!’.

El a venit la mine, m-a pupat, pentru că el greșise, nu eu. Eu am spus ce văd, fără să jignesc, nu jignesc pe nimeni dacă spun că a jucat unul slab. Vede tot publicul și spune că sunt schizofrenic dacă spun că a jucat bine când a jucat rău”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

Cum a comentat Dumitru Dragomir FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Cei de la Universitatea Craiova s-au bătut singuri, n-au putut. Craiova nu e echipă care să ia campionatul, dar nici rea. Pe viitor pot face o echipă bună, să știți. Steaua (n.r. FCSB) a jucat bine, a avut axul terenului bine pus la punct.

Cei doi fundași centrali (n.r. Chiricheș și Ngezana) au jucat foarte bine, mi-a plăcut cum a jucat și ‘Minculescu’ din punct de vedere tactic. Tavi Popescu n-a spart gura târgului. Apărarea bună. FCSB e campioană, categoric, fără probleme.

Îmi pare rău că cei de la Craiova s-au bătut singuri. Fotbalul nu a fost la un nivel foarte ridicat. Mă așteptam să fie stadionul plin și fotbal bun. Pe viitor cred că va fi mai bine”, a spus Dumitru Dragomir pe treptele Arenei Naționale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!