Talnar anunta 'falimentul' de IDEI: "Ne-au indoit, atata putem noi acum! Sa vina altcineva din vara, sa vad ce poate face!"

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Mai 2013, 23:52

	Talnar anunta 'falimentul' de IDEI: "Ne-au indoit, atata putem noi acum! Sa vina altcineva din vara, sa vad ce poate face!"

Vaslui 4-1 Dinamo | Cainii au pierdut fara drept de apel un meci pe care Vaslui l-a controlat. Talnar a terminat solutiile

Cornel Talnar nu mai stie ce sa faca la echipa pentru o victorie.

Dinamo are sanse extrem de mici pentru a mai spera la Europa League: doua victorii in ultimele doua etape, alaturi de doua infrangeri din doua pentru Petrolul sau Astra, echipe care sunt la cinci puncte peste 'caini'.

"Lotul e foarte subtire, e foarte greu sa facem o echipa cu care sa castigam meciuri. Din pacate nici nu mai stiu cum sa fac aceasta echipa, nici nu mai stiu ce improvizatii sa mai fac. Ne-am prins pe contre, sunt o echipa de mare valoare, ne-au indoit.

M-am asteptat ca echipa sa nu mai aiba liniile de joc dupa ce s-a accidentat Catalin Munteanu. Azi, de exemplu, am venit fara sapte jucatori. E greu sa faci performanta cu ce probleme am eu aici. Vreau sa vad si eu daca va veni cineva din vara la Dinamo, daca poate sa mai faca ceva. Adica mai mult decat am facut eu, cu ce am aici. Astea sunt limitele noastre", a spus Talnar la DigiSport.

HARTA incidenței cazurilor de Covid-19. Ce orașe din România au trecut la scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies