petrolul Superliga

Suspiciuni de blat la meciul Petrolului? Atac incredibil al patronului: "Si-a bagat dracu' coada! Or fi doi-trei jucatori!"

Patronul Petrolului, Dan Capra, a avut un discurs foarte dur dupa infrangerea de aseara, 0-2 cu Viitorul

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 17:06
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 17:24

Dan Capra nu isi explica evolutia modesta a echipei la meciul de aseara cu Viitorul, la doar o saptamana dupa victoria entuziasmanta cu FC Vaslui, scor 3-0.

Patronul clubului Petrolul spune ca meciul "a fost pregatit foarte prost", dar nu exclude varianta ca "unu, doi, trei, jucatori" sa nu isi fi aparat corect sansele.

"Echipa a fost de nerecunoscut si inclusiv cum a fost pregatit meciul. Dezastruos! Tinand cont ca am semnalat aspectele astea la cativa jucatori de baza, dar si inclusiv antrenorul."

"E mai mult decat rusinos cum s-a prezentat echipa si cum a fost pregatit meciul. Eu, de doi ani jumatate sunt la clubul acesta, dar nu am vazut asa ceva pana acum."

"Nu imi revin, nu pot sa-mi explic. O fi un jucator, doi, trei, si-o fi bagat dracu' coada. Jocul nostru a fost execrabil, mizerabil... si atitudinea tuturor, dintr-un cap in altul", a declarat Dan Capra pentru ProSport.

Modifică setările cookies