Cristi Borcea Victor Becali Superliga

Veste buna pentru Borcea si V.Becali: vor executa pedeapsa in regim semideschis! Ambii se muta la Poarta Alba!

Borcea si Victor Becali se muta la Poarta Alba, langa Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 17:09
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 17:12

Cristian Borcea si Victor Becali vor executa pedeapsa in regim semideschis, a decis Judecatoria Medgidia, astfel ca cei doi, care isi executa pedeapsa in regim inchis la Penitenciarul Slobozia, s-ar putea alatura lui Gigi Becali in Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta.

Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, luni, contestatiile depuse de Cristian Borcea si Victor Becali pentru stabilirea regimului de detentie si au stabilit ca atat Cristian Borcea, cat si Victor Becali isi vor ispasi pedepsele in regim semideschis.

In ambele cazuri, decizia instantei este definitiva.

Astfel, in urma acestei decizii Cristian Borcea si Victor Becali ar putea fi transferati la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde isi ispaseste pedeapsa si Gigi Becali, var al lui Victor Becali si nas al lui Cristian Borcea, amandoi avand buletine de Constanta.

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Poarta Alba, Gabriel Botezan, decizia va fi luata de Administratia Nationala a Penitenciarelor.

"Instanta decide regimul de detentie, iar pe cale de consecinta Administratia Nationala a Penitenciarelor ii repartizeaza in unitatea penitenciara cu regim corespunzator”, a precizat Gabriel Botezan.

De altfel, Cristian Borcea a fost transferat de mai multe ori de la Penitenciarul Slobozia la Spitalul-Penitenciar Poarta Alba, din cauza unor probleme medicale, ultima data ajungand acolo in urma cu aproximativ doua saptamani.

El a ramas la Spitalul-Penitenciar Poarta Alba pana in data de 6 mai, dupa care a fost dus inapoi la Slobozia.

Cristian Borcea a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare, iar Victor Becali are o pedeapsa cu inchisoare de patru ani si opt luni in dosarul transferurilor de jucatori. Cei doi isi executa pedepsele la Penitenciarul Slobozia. 

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!