Liga 1

Inca un stadion DE LUX in Liga I! "Se vor investi 20.000.000 de euro in arena si in baza sportiva" ANUNTUL facut azi

Vezi ce echipa va avea parte de un stadion de 5 stele.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 16:59
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 17:03

Eugen Parvulescu le-a urat succes stelistilor in Champions League in sezonul viitor, mesajul venind chiar inainte de penultima etapa din campionat.

Daca in sezonul actual echipa a evoluat in Europa League, ajungand pana in grupele competitiei, gorjenii nu vor prinde cupele europene anul viitor, urmand a termina campionatul la mijlocul clasamentului.

"Imi pare rau ca nu jucam cu spectatori in aceasta seara cu Steaua. Le doresc celor de la Steaua sa ne reprezinte cu succes in Liga Campionilor. Cand l-am dat pe Chiriches la Steaua, i-am spus domnului Becali ca i-am dat o mina de aur. Avem o relatie foarte buna cu Steaua. Le-am dat mereu jucatori.", a spus presedintele Pandurilor, inainte de meciul direct dintre Pandurii si Steaua, din aceasta seara.

Acesta a anuntat ca echipa va avea parte de o arena super moderna in viitorul apropiat, stadionul din Targu Jiu urmand a fi renovat si "updatat" cu o investitie de 20 de milioane de euro, acestia urmand a acoperi si baza sportiva a gorjenilor.

"La inceputul campionatului ne-am dorit inca o prezenta in Europa. Din pacate acest retur slab ne-a dus pe locul sapte. Ideal ar fi sa mai acumulam sase puncte. Se va moderniza stadionul din Targu Jiu, se vor investi in jur de 20 de milioane de euro in baza sportiva". a spus Eugen Parvulescu la Dolcesport.

Modifică setările cookies