Liga 1

Surpriză! Ce obiectiv are FC Botoșani. Anunțul conducerii

FC Botoșani a avut un 2021 de vis.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 18:32
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 18:35

Echipa moldavă speră ca la finalul acestui sezon să depășească toate așteptările. Obiectivul declarat al echipei este locul trei, la finalul actualului sezon, anunță Cătălin Anton, președintele clubului moldav.

Reprezentantul echipei care ocupă momentan locul 4 în clasament susține că jucătorii sunt foarte motivați, iar toți oamenii de la club lucrează pentru a îndeplini acest vis, care este echivalent cu o calificare în preliminariile europene.

Gândurile noastre sunt de play-off. Ne dorim o poziție cât mai înaltă în play-off. Tindem și credem că locul nostru este trei în play-off. Avem și o poziție favorizantă la ora actuală în clasament. Dacă ratăm obiectivul, e doar pe mâna noastră. În niciun caz nu cred că vom rata obiectivul. 

Toți băieții sunt extrem de bine motivați, antrenorii își doresc, mergem într-un stagiu de pregătire în Antalya de pe data de 7 ianuarie până pe 17 ianuarie, avem patru întâlniri amicale. Problema transferurilor o vom rezolva în perioada ferestrei de transfer, între 15 ianuarie și 15 februarie. 

După cum știți, probabil se va rezolva totul pe 15 februarie, în ultima zi. Deocamdată nu pot vorbi cu certitudine despre nicio plecare. Suntem în discuții pentru câteva împrumuturi, câteva transferuri, dar lucrurile astea le putem discuta după data de 15 ianuarie”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani, la reunirea lotului.

Modifică setările cookies