Liga 1

Dinamo se refuză chiar și când oferă bani mai mulți! Favoritul lui Stoican a preferat un salariu mai mic în Ungaria 

Dinamo a ratat primul transfer al iernii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 17:39
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 17:50

Dinamo a început anul 2022 cu un nou antrenor. Iuliu Mureșan l-a demis pe Mircea Rednic, cu toate că antrenorul anunța că vor pleca 14 jucători în iarnă, și l-a readus pe Flavius Stoican în Ștefan cel Mare. 

Primul fotbalist pe care l-a cerut noul tehnician a fost Kamer Qaka (26 ani). Iar colaborarea bună pe care au avut-o cei doi la Politehnica Iași reprezenta un atu pentru sosirea mijlocașului la Dinamo. Doar că Qaka a preferat să semneze cu Mezőkövesd, locul 6 din campionatul Ungariei. Iar jurnalistul Emanuel Roșu a anunțat că va încasa un salariu lunar de 7.500 de euro, cu toate că gruparea din Ștefan cel Mare îl ademenea cu un venit de 8.000 de euro pe lună. 

De-a lungul carierei, Kamer Qaka a mai evoluat pentru Valerenga, Raufoss, Honefoss, Sarpsborg 08, Kristiansund. În 2017 a ajuns în România, unde a îmbrăcat tricourile celor de la Politehnica Iași, FCSB și Universitatea Craiova, ca în 2020 să se întoarcă în Norvegia, la Kongsvinger.

Soția s-a opus mutării la Dinamo 

Albanezul și-ar fi dorit să lucreze din nou cu fostul său antrenor de la Iași, doar că soția sa a fost cea care s-a opus mutării. Astfel, Kamer i-a spus ”pas” lui Dinamo și a ales să semneze cu Mezőkövesd, ocupanta locului șase din campionatul Ungariei.

„Voi semna în Ungaria, acum plec acolo. A contat opinia soției. Am vorbit cu Flavius Stoican, mi-ar fi plăcut să merg la Dinamo pentru el, sincer vă spun. Dar a venit varianta maghiară, iar soția a considerat că este mai bine pentru familie acolo”, a spus Qaka pentru gsp. 

Modifică setările cookies