"Suporterii sunt ce are Dinamo mai bun in acest moment!" Fanii, singurii care au fost laudati de Cosmin Contra dupa meciul cu Chindia!

"Suporterii sunt ce are Dinamo mai bun in acest moment!" Fanii, singurii care au fost laudati de Cosmin Contra dupa meciul cu Chindia!

Antrenorul "cainilor rosii" si-a facut praf jucatorii dupa infrangerea din etapa a doua a Ligii 1.

Singurii pe care i-a laudat dupa meci au fost suporterii. Desi nu au putut fi alaturi de echipa in tribunele stadionului din Ploiesti, ei au facut deplasarea alaturi de echipa.

Fanii s-au adunat la hipodrom si au sustinut-o pe Dinamo, cantand si aplaudand.

In cadrul conferintei de presa de la finalul meciului cu Chindia Targoviste, Contra a spus ca jucatorii trebuie sa se sacrifice pentru a se ridica la nivelul suporterilor. 

"Sunt geniali, suporterii sunt, poate, ce are Dinamo mai bun in momentul de fata. Daca jucatorii nu inteleg ca pentru suporterii astia merita tot efortul si tot sacrificiul ca rezultatele bune sa vina, atunci avem o mare problema. 

In ultimii 3 ani de zile nu ne-am ridicat la inaltimea suporterilor. Si-atunci avem o datorie morala fata de ei si sper ca jucatorii sa inteleaga lucrul asta. 

Cei care nu vor intelege, vor pleca de la echipa si vor ramane doar jucatorii care chiar inteleg sacrificiul pe care l-au facut acesti oameni si la ce inaltime trebuie sa ne ridicam pentru a-i face fericiti", a declarat Cosmin Contra. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies