FCU Craiova Marius Croitoru Mirel Radoi Superliga Universitatea Craiova Superliga

Sunt rivali doar pe teren! Ce a spus Marius Croitoru despre Mirel Rădoi, noul antrenor al Universității Craiova

Universitatea Craiova se va duela cu Beer Sheva în play-off-ul Conference League astăzi, de la 20:30. Partida poate fi urmărită LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 18:51
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 18:49

Universitatea Craiova mai are un pas de făcut pentru a se califica în grupele Conference League: duelul cu Beer Sheva. Primul meci din dublă manșă va fi pe Stadionul "Ion Oblemenco", iar cel de-al doilea va fi la israelieni acasă.

Marius Croitoru, antrenorul lui FCU Craiova, rivala Universității, a vorbit la conferința de presă premergătoare confruntării cu Petrolul Ploiești din etapa a șasea, unde a evidențiat faptul că Adrian Mutu și Mirel Rădoi fac campionatul românesc mult mai puternic.

Croitoru: „Naționala a jucat cel mai frumos cu Mirel Rădoi”

„Campionatul este mult mai puternic. Adi Mutu şi Mirel Rădoi sunt doi antrenori de calitate, doi antrenori care au fost selecţioneri ai României. Eu am mai spus-o, naţionala a jucat cel mai frumos fotbal din ultimii 10 ani cu Mirel Rădoi. Mă bucur din suflet că a făcut o alegere inspirată, aceea de a veni în campionatul din România, pentru că îi va creşte valoarea competiţiei.”, au fost cuvintele lui Marius Croitoru, înainte de partida cu "lupii galbeni".

Cum arată FCU Craiova și Universitatea până acum

FCU Craiova și Universitatea Craiova au doar un punct între ele în campionat. Echipa lui Croitoru se situează pe a opta poziție, cu șapte puncte, iar trupa lui Rădoi se află două locuri mai sus, ocupând a șasea poziție cu opt puncte. 

Modifică setările cookies