Ciprian Tatarusanu Fiorentina Liga 1

"Sunt orele decisive pentru transfer!" Tatarusanu e gata sa bata palma cu Fiorentina! Cand merge in Italia

Contractul lui Tatarusanu este pregatit. Portarul roman este asteptat la Firenze.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 21:24
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 21:25

Expertul italian in transferuri, Gianluca di Marzio de la Sky Sport Italia anunta ca mutarea lui Tatarusanu la Fiorentina a intrat in orele decisive!

"Portarul roman e foarte aproape de echipa viola!", anunta Di Marzio pe site-ul sau. Cele doua parti s-au inteles inca de iarna trecuta, iar acum ramane doar ca Tatarusanu sa semneze. Sursa citata scrie ca semnarea contractului va avea loc in urmatoarele zile.

Di Marzio scrie ca Tatarusanu si-a negociat durata contractului si drepturile de imagine. La inceputul lunii iunie, Tatarusanu e asteptat la vizita medicala, mai anunta presa din Italia.

Tatarusanu a refuzat sa isi prelungeasca contractul cu Steaua si va pleca liber de contract la Fiorentina. 

 

"Patru - cinci ani sunt de ajuns. Ma simt implinit!"

Ciprian Tatarusanu e in cantonament cu nationala in acest moment si asteapta un semn din partea agentului sau. El si-a luat adio deja de la Steaua. "Cred ca a fost pentru mine cel mai bun lucru care i se poate intampla unui fotbalist care joaca in campionatul Romaniei. Am evoluat la cea mai buna echipa din Romania, al carui suporter eram inainte sa vin la ea, am reusit sa castig absolut tot cu Steaua. Deci, din punctul asta de vedere, cred ca sunt un fotbalist implinit. Mai mult decat ce am realizat la Steaua nu cred ca i se poate intampla unui fotbalist din campionatul intern.


Oferta Stelei este o oferta foarte buna pentru campionatul Romaniei, dar cred ca cinci ani mi-au fost de ajuns la aceasta echipa. Cred ca am nevoie de altceva in viitor", a declarat Tatarusanu azi pentru ProSport din cantonamentul nationalei. 

 


Modifică setările cookies