Astra Giurgiu Dinu Gheorghe Liga 1

Veste MARE pentru Astra: va juca direct in turul III preliminar in Europa League! Anuntul facut de Dinu Gheorghe!

Astra are un nou motiv de bucurie dupa castigarea Cupei Romaniei in fata Stelei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 20:58
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 20:58

Dinu Gheorghe a anuntat in aceasta seara ca Astra a fost scutita de UEFa de un tur preliminar in Europa League. Astfel, Astra va incepe direct din turul III si daca trece va juca play-off-ul pentru grupe. Anul trecut, Astra a fost eliminata in play-off de Maccabi Haifa din Israel. 


"Nici Nicolae nu credea ca ajungem aici!"


"E mai mare bucuria, pentru ca am plecat acum doi ani la un drum in care poate nici domnul Niculae nu credea. Am reusit dupa doi ani sa castigam acest trofeu, sa terminam pe locul 2 campionatul, al doilea an sa mergem in cupele europene. Am primit si de la UEFA o veste buna, jucam doar turul 3 preliminar si apoi, daca da Dumnezeu, play-off-ul.

Asta conteaza enorm, am scapat de inca un tur! Primul meci e pe 31 iulie, iar pe 7 august e returul. Avem mai multe zile de pregatire, este altceva. Programul este putin mai lejer, nu avem presiunea unor jocuri in plus", a spus Dinu Gheorghe, la Digi.

Astra a castigat vineri Cupa Romaniei, dupa lovituri de la 11 metri cu Steaua. Astra a incheiat sezonul pe locul 2 in clasament, in spatele Stelei.

Modifică setările cookies