"Sunt jucatorul cu cel mai bun CV de la U21!" Revolta uneia dintre marile sperante ale Romaniei dupa ce i-a fost suspendat contractul din cauza pandemiei

"Sunt jucatorul cu cel mai bun CV de la U21!" Revolta uneia dintre marile sperante ale Romaniei dupa ce i-a fost suspendat contractul din cauza pandemiei

Majoritatea cluburilor din Liga 1 au luat masuri financiare din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. 

Oficialii lui Hermannstadt au suspendat contractele jucatorilor pe perioada pandemiei de coronavirus. Nemultumit de modalitatea in care a procedat clubul, care nu a anuntat jucatorii ca va suspenda contractele, atacantul Andrei Sintean a explicat la Digi Sport cum va proceda.

"Eu am discutat cu agentul meu, cu Florin Iacob, cu tata si cu avocata noastra, vom lua o decizie in cel mai scurt timp. Nu sunt de acord cu decizia clubului. Nu a fost nicio negociere, ne-au spus doar ca ni s-au suspendat contractele. 

Nu este o situatie prea placuta, avem si restantele salariale, se vorbeste ca unii jucatori au salariile la zi, altii au restante, e o incertitudine", a declarat Andrei Sintean pentru Digi Sport. 

 

"Nu stiu de ce nu primesc sanse!" 

 

Atacantul de 20 de ani, trecut pe la Slavia Praga si Viktoria Zizkov este nemultumit de lipsa de minute. 

"Eu sunt jucatorul U21 cu cel mai bun CV, e greu pentru mine, Radoi mi-a spus ca ma asteapta, acum Mutu la fel. Sunt profesionist si ma pregatesc. Nu stiu de ce nu primesc mai multe sanse, nu mi-a reprosat nimeni nimic, am intrebat fiecare antrenor ce trebuie sa mai fac, au zis ca e foarte bine, dar pe urma nu eram in lot. 

Nu spun ca eu nu gresesc, poate greseala mea e ca sunt foarte glumet in vestiar, insa sunt respectuos. Mi s-a reprosat si asta, am schimbat, dar degeaba", a adaugat Sintean. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Profit.ro: Guvernul pregătește un “bailout” de 1 mld. lei pentru trei asigurători de credit comercial
BRAT