Mihai Rotaru Mirel Radoi Universitatea Craiova Superliga

”Sunt extrem de dezamăgit”. Mihai Rotaru nu l-a mai menajat pe Mirel Rădoi, după ce antrenorul și-a dat demisia

Mihai Rotaru a reacționat după ce Mirel Rădoi (41 de ani) și-a dat demisia de la Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 23:15
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 23:15

Patronul clubului a spus că nu a fost informat de staff-ul tehnic în legătură cu decizia luată de antrenor după eliminarea din Cupa României și se declară dezamăgit de situația creată la clubul său.

Acum, Rotaru trebuie să găsească un alt antrenor, al treilea din acest sezon, după Laszlo Balint și Mirel Rădoi. Marius Șumudică (51 de ani) este favoritul patronului din Bănie.

Mihai Rotaru: ”Sunt extrem de dezamăgit”

„Tot ce am încercat să construim cu domnul Mirel Rădoi s-a întors împotriva noastră. Când a ieșit cu declarațiile după meciul cu Rapid și a exclus patru jucători, Markovic avea botezul copilului, iar eu am refuzat să mai merg să nu se creadă că țin partea cuiva.

Nu am mai sunat jucătorii să le spun 'la mulți ani'. Sunt extrem de dezamăgit de această situație că s-au făcut toate eforturile ca Rădoi și staff-ul său să reușească”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Patronul Universității Craiova a vorbit și despre conflictul dintre Mirel Rădoi și președintele clubului, Sorin Cârțu. După ce și-a anunțat demisia de la club, antrenorul a ținut să-i răspundă oficialului din Bănie. 

„Realitatea este exact contrată. După aceste declarații i-am reproșat. Îi ziceam 'nea Sorine, nu-i în regulă. Nu sunteți analist, dumneavoastră trebuie să scoateți părțile bune, să apărați clubul. Nu trebuie să ne spălăm rufele în public'. Dar, din păcate, și acum o spun cu zâmbetul pe buze, nu am reușit, pentru că e Sorin Cârțu. El vorbește și e dreptul său să vorbească”, a mai spus Rotaru.

Mirel Rădoi: ”Îmi pare rău că n-am reușit să ne calificăm”

Mirel Rădoi a rezistat aproape patru luni pe banca Universității Craiova, timp în care a bifat 21 de meciuri. Zece s-au terminat cu victoria oltenilor, cinci s-au încheiat la egalitate și șase au fost înfrângeri.

„Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior... pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă", a spus Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș - Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!