Sorin Cartu Mirel Radoi Superliga Universitatea Craiova Superliga

Sorin Cârțu, răspuns vehement pentru Mirel Rădoi: „Ce a vorbit e total aberant”

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 22:43
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 22:43

După înfrângerea din Cupa României cu 1-2 în fața Argeșului, Mirel Rădoi s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, evidențiind faptul că oficialul din Bănie a încercat să vină cu sugestii în legătură cu antrenamentele echipei - DETALII AICI.

Iar Sorin Cârțu a răspuns declarației lui Mirel Rădoi. Oficialul clubului din Bănie s-a arătat surprins față de atitudinea pe care a arătat-o antrenorul oltenilor și a spus că tot ce a vorbit Rădoi a fost nepotrivit.

Sorin Cârțu, răspuns vehement pentru Mirel Rădoi

„Nu știu ce se întâmplă, eu sunt surprins de treaba asta și de tot. Sunt surprins de atitudinea lui, mă refer la modul în care a vorbit și decizia pe care a luat-o. Ce a vorbit este total aberant, încearcă să atace oamenii care au fost cu el, în special pe mine.

L-am susținut, l-am adus la echipa asta, dar nu doar eu l-am adus. L-a adus domnul Rotaru și la sugestia mea, după aceea ne-am consultat și acum ataci în felul acesta, când nu îți iese ție ce vrei. Vrei să înlături atenția de la eșecul ăsta, pentru că și-a ratat obiectivul de Cupă, încearcă să aducă argumente neadevărate

Îmi spune că de ce am spus că FC U merita victoria, iar eu recunosc că pe ce a jucat în repriza a doua merita să câștige, cu golurile pe care le-au dat. Noi de ce nu am revenit, așa cum au dat ei două goluri și noi puteam să dăm două și să facem măcar un egal, nu este mare lucru.

A fost o acuză, eu nu am voie să îmi dau cu părerea? Trebuie să mă cenzureze antrenorul, sunt președintele clubului și mi-au spus un punct de vedere vizavi de dezamăgirea, pe care a produs-o echipa”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

FC Argeș - Universitatea Craiova 2-1

Vladimir Screciu a deschis scorul în minutul 55, însă piteștenii au întors soarta meciului și au eliminat-o pe Universitatea Craiova din Cupa României încă din grupe.

Dorian Bertrand a restabilit egalitatea în minutul 64, iar Costinel Tofan a dus-o pe FC Argeș în avantaj în minutul 69, clasându-i pe piteșteni pe locul secund în Grupa D.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!