Sumudica ii cere scuze lui Hagi, dupa schimburile acide de replici de la distanta: "A fost cel mai mare fotbalist, am gresit si imi pare rau"

Sumudica ii cere scuze lui Hagi, dupa schimburile acide de replici de la distanta: "A fost cel mai mare fotbalist, am gresit si imi pare rau"

Marius Sumudica si Gica Hagi s-au contrat de la distanta in ultimele zile, ironiile transformandu-se in jigniri. Acum, antrenorul Astrei ii cere, insa, scuze lui Hagi: "Am gresit si imi pare rau"

Gica Hagi i-a transmis lui Sumudica "sa-si vada de terasele lui" si sa nu mai vorbeasca de el, iar antrenorul Astrei a replicat acid: "Ca antrenor, e zero, n-a facut nimic".

Cei doi antrenori au avut un schimb acid de replici de la distanta in ultimele zile, insa acum Sumudica vrea sa ingroape securea razboiului.

"Eu n-am spus niciodata ca exista doar doi antrenori in Liga I, Sumudic asi Rednic. Imi cer scuze legat de acea declaratie. Probabil am fost atat de euforic si va rog sa ma lasati probabil inca o saptamana, ca sa spun ce am suferit eu in acest an.

Vreau sa-mi cer scuze inf ata acestui om, care a fost cel mai mare fotbalist al acestei tari. Eu cand gresesc, imi asum.

E unul dintre singurele lucruri pe care mi le reprosez in acest an si le cer scuze tuturor celor din fotbal, am gresit si-mi pare rau", a spus Marius Sumudica.

Sumudica spune ca a interpretat un rol pentru a distrage atentia celor care puneau presiune pe jucatorii sai.

"Eu am interpretat un rol. Sa iau toata presiunea de pe echipa, sa intru in tot felul de conflicte pentru ca echipa mea sa fie canalizata doar pe ceea ce trebuia sa faca pe teren. Imi cer scuze pentru ca am intrat in conflicte cu fel de fel de oameni. Am interpretat un rol, comportamentul meu de acum incolo va dovedi adevaratul Sumudica", a mai spus acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies