FOTO Șucu și Varga s-au pozat împreună la opt luni de la schimbul de replici: ”Nu am auzit de el” / ”S-o întrebe pe soția dânsului”

dan sucu CFR Cluj Nelutu Varga Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 10:25
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 10:29

Rapid a remizat la Cluj, cu Universitatea, scor 0-0. Meciul a fost urmărit din tribune de oficialii clubului din Giulești.

Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a fost prezent la Cluj unde giuleștenii au remizat cu Universitatea, marea rivală a lui CFR Cluj.

La meci a fost și Neluțu Varga, patronul campioanei României, iar cei doi s-au pozat împreună, prietenește, la nici măcar un an după ce au avut un schimb de replici în spațiul public. 

Fotografia a fost publicată de Gheorghe Răducan, fostul lider de galerie al Rapidului, care a urmărit meciul împrună cu cei doi.

Dan Șucu și Neluțu Varga, schimb de replici în spațiul public

În cadrul unei conferințe de presă, Dan Șucu a dezvăluit că nu-l cunoaște pe omul cu banii de la CFR Cluj.

„Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. 

Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent… Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a spus Dan Șucu.

Replica lui Neluțu Varga nu a întârziat să apară. Omul cu banii de la CFR Cluj a lăsat de înțeles că Șucu ar fi, totuși, la curent cu activitatea sa.

„Dacă nu ştie cine este domnul Varga îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. râde). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma soţiei lui Dan Şucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

Domnul Varga are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva”, spunea Varga, potrivit Prima Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!