Rapid, avantajată de arbitri? Gică Popescu a răbufnit: "Am înțeles, e centenar, dar ajunge! Asta e sfidare"

Rapid Farul Constanta Gica Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 20:48
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 20:52

Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, lasă de înțeles că Rapid ar fi avantajată de anumite decizii de arbitraj în acest sezon.

Gică Popescu, care a tras un semnal de alarmă asemănător și la începutul lunii noiembrie, își menține părerea că Rapid este avantajată de arbitri, iar ultima sa declarație face referire la meciul cu Universitatea Cluj, de vineri seară, scor 0-0.

Rapid, avantajată de arbitri? Gică Popescu: "Am înțeles, e an centenar, dar ajunge!"

În minutul 66 al duelului U Cluj - Rapid, Răzvan Onea l-a faultat prin alunecare în careul propriu pe Dorinel Oancea, însă arbitrul Marian Barbu nu a dictat penalty. Centralul s-a consultat și cu cei din camera VAR, iar hotărârea sa inițială a rămas în picioare. 

Gică Popescu sugerează că ar exista un oarecare val de simpatie din partea arbitrilor după ce Rapid a revenit în elita fotbalului românesc și susține că deja este vorba de "sfidare".

"Vă las pe voi să apreciați dacă maniera de arbitraj sau faza respectivă îmi dă mie dreptate sau nu. Nu spune nimeni că Rapid nu este poate cel mai frumos proiect nou în fotbal, dar asta nu dă dreptul nimănui să își bată joc de munca altora. Știi ce e ciudat? Că avem VAR.

Cum să nu îl cheme arbitrul de la VAR, să-i zică: 'Uită-te, pare fault!'. Arbitrul este în spate, vede foarte bine, e la 15 metri. Ce să facă mai mult? Eu înțeleg, e frumos, e senzațional ce se întâmplă acolo, e un public nemaipomenit, e centenar, ok. Băi, dar ajunge! Nu așa! Eu mai înțeleg puțin ajutor, dar nu așa. Asta e sfidare!", a spus Gică Popescu, la Prima Sport.

Florin Răducioiu: "Fault clar, îl cosește!"

Prezent în studio, fostul internațional Florin Răducioiu a fost de acord cu Gică Popescu în ceea ce privește faza controversată de la meciul de pe Cluj Arena.

"Eu sunt neutru. Din primele imagini, Onea nu atinge deloc mingea. E un fault clar, îl cosește. E așa de simplu! Mie mi-e simpatic Rapidul, e o echipă care îmi place. Aș fi spus asta și dacă era 11 metri pentru Rapid, eu vreau să fiu corect în afirmații. Anumite evenimente au fost favorabile Rapidului, chiar și acest fault", a spus și Răducioiu.

Foto: Sport Pictures

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!