Steaua Lucian Sanmartean Liga 1

Strada il vrea la Steaua! Un superjucator din Liga I nu mai poate sa iasa din casa pana nu semneaza. Anuntul 'noului Sanmartean'

Steaua si-l doreste de 3 ani, insa niciodata nu a reusit sa mute decisiv la negocieri. Acum, pare cel mai aproape sa reuseasca in sfarsit mutarea!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 08:18
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 08:27

Portughezul Teixeira e disponibil dupa criza care a lovit Petrolul. Mijlocasul ofensiv spune ca si-ar dori sa ajunga in Ghencea, in anumite conditii, dar sustine ca n-a fost contactat oficial pana in acest moment. "Transferul meu e numai in ziare si la TV", anunta Teixeira.

"Steaua, Steaua, Steaua... Foarte multi vorbesc si in Bucuresti, si in afara Capitalei, doar despre Steaua! De multe ori, pe strada, lumea numai asta ma intreaba, cand voi semna. Sunt socat de cat de multi oameni ma vor la Steaua! Ziarele vad ca vorbesc mult de acest club, care e si pe prima, si pe a doua, si pe a treia pagina prin ziare.

Suporterii ma roaga sa ma duc acolo si-mi spun sa semnez cu Steaua. Sunt mandru ca se scrie despre mine, zi de zi, e o chestie de orgoliu. As prefera sa se vorbeasca mai mult despre ceea ce fac pe teren, nu de acest transfer", a spus Teixeira in Gazeta Sporturilor.

 

Modifică setările cookies