Liga 1

Decizie TOTAL neasteptata in privinta brandului Steaua! Ce se intampla cu FCSB la primul meci oficial din 2015

Steaua a folosit in premiera, la meciul cu Borussia Dortmund, din Spania, noul nume. Si tricourile au fost schimbate pentru a face loc siglei inregistrate in finalul anului trecut la OSIM.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 08:10
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 08:09

Chiar daca avocatii Stelei anuntau acum o saptamana ca exista un acord cu Armata, lucrurile par departe de a se fi rezolvat.

Presedintele campioanei, Valeriu Argaseala, spune ca la meciul cu Rapid, din februarie, Steaua se va numi tot FCSB. Nici sigla nu se modifica!

"Ultima discutie pe care am avut-o, la care s-a implicat si Ministerul, a fost una deschisa din ambele parti. Armata este o institutie a statului, care trebuie sa respecte anumite protocoale. Este nevoie sa se faca o evaluare a marcii, aceasta sa ne fie trimisa noua si abia atunci sa mai discutam.

Pana ca evaluarea sa se faca, vor trece mai multe luni. Au fost doua variante: fie sa facem un contract pana la evaluare si sa discutam din nou dupa, fie sa nu facem niciun contract si sa discutam in momentul in care vom sti ceva sigur. In retur, aproape sigur, vom avea noua sigla pe piept si numele FCSB, deci am ales a doua varianta", a explocat Argaseala la Digisport.

Modifică setările cookies