"Stiti cate kilograme avea Gnohere?! 120" ANUNTUL despre transferul iernii in Liga 1

"Stiti cate kilograme avea Gnohere?! 120" ANUNTUL despre transferul iernii in Liga 1

Autor: Sport.ro
Joi 07 Februarie 2019, 20:32

Bizonul avea probleme de greutate cand a venit in Romania

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Presedintele celor de la Craiova, Marcel Popescu, a dezvaluit ca Fortes nu va reusi, cel mai probabil sa intre in teren in aceasta luna, pentru ca a venit foarte tarziu. Mai mult, Popescu a spus ca Fortes nu are probleme de greutate. 

Marcel Popescu a vorbit despre Harlem Gnohere, cel care, intr-adevar a avut probleme de greutate. Presedintele Craiovei a dezvaluit ca francezul de la FCSB avea 120 de kilograme cand a venit prima data in Romania, la Petrolul, lucru stiut de la persoana care l-a adus pe atacant in tara noastra. 

"Fortes va fi prezentat vineri. Cu un ochi radem si cu altul plangem. Ne bucuram ca am reusit sa-l transferam si nu a ajuns la vreuna dintre rivale, insa ne pare rau ca a venit atat de tarziu si e greu sa joace luna asta, o luna care cantareste mult. 

Nu e o problema de greutate la Fortes. Stiti cate kilograme avea Gnohere cand a venit in Romania la Petrolul? 120! Mi-a spus-o cel care l-a adus in Romania. Fortes o sa fie apt, dar e dificil cand un jucator se antreneaza singur", a spus Marcel Popescu la Digi Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Mesajul lui Mihai Tudose după ce a suferit un infarct. Starea în care se află fostul premier
BRAT