Leo Strizu antrenor fcsb FCSB Superliga

"Știm cine o să ia decizii". Vot de neîncredere pentru Leo Strizu în postura de antrenor la FCSB

FCSB a anunțat numirea unui antrenor principal cu licență Pro, după aproape o lună în care interimatul a fost asigurat de Mihai Pintilii, pe Leo Strizu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 23:59
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 23:54

Mihai Pintilii va rămâne în staff-ul celor de la FCSB, însă în acte va ocupa funcția de delegat, având în vedere că fostul mijlocaș nu are licență.

Chiar dacă Leo Strizu și Mihai Pintilii vor colabora pentru conducerea vicecampioanei României, Bogdan Stelea este de părere că tot Gigi Becali va fi cel care va avea ultimul cuvânt de spus la echipă.

"Știm cine o să ia decizii, cine o să facă lucruri. De sus vine o dorință, iar dorința respectivă trebuie materializată. Cine spune de sus că vrea să joace într-un anume fel, nu poate să și transpună în teren. Da, nu participă la antrenamente", a spus Bogdan Stelea la DigiSport.

FCSB merge pe mâna lui Leo Strizu

Născut la Timișoara, Leo Strizu a început fotbalul la Rapid, apoi a trecut la Unirea Urziceni. Revoluția din 1989 l-a prins la Mecanică Fină București, echipă de la care s-a transferat la Sportul Studențesc. 

După două sezoane în tricoul "studenților", Strizu s-a transferat la Progresul, unde a făcut tandem în ofensivă cu Marin Dună. A mai jucat în România la Poli Timișoara, FC Brașov și Chindia Târgoviște.

Strizu a mai fost principal de-a lungul carierei la formații precum FCSB II (2008-2011) sau Unirea Constanța (2021-2022).

VIDEO | Prima conferință a lui Leo Strizu în calitate de antrenor principal la FCSB


Darius Olaru și Leo Strizu, înainte de Botoșani - FCSB (30/11/2022) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!