Leo Strizu FCSB mihai pintilii Superliga

VIDEO ”Dacă începe să-i vibreze piciorul, îi dau un cot”. Leo Strizu, reacție genială când a fost întrebat despre Pintilii

Leo Strizu a oferit o replică genială când a fost întrebat despre colaboratorul său, Mihai Pintilii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 15:27
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 15:27

Pintilii nu poate ocupa funcția de antrenor ”principal” pentru că nu are licență PRO, motiv pentru care Gigi Becali a apelat la Leo Strizu, unul dintre oamenii de încredere din cadrul clubului său. 

În cadrul conferinței de presă, Strizu a subliniat de mai multe ori importanța lui Mihai Pintilii la echipă și a spus și ce are de gând să facă în cazul în care acesta se va agita pe banca tehnică.

Leo Strizu: ”Dacă începe să-i vibreze piciorul, îi dau un cot”

„Nu cred, că va avea mâncărimi. Nu, nu, nu! N-ai cum! Pintilii trăiește, îți dai seama că mă va strânge de mână. Nu poți, doar să fii sub perfuzii, să se miște granula ca să stai prea liniștit. La drumul pe care-l începe Pintilii îmi e greu să cred că va sta și să nu scoată două cuvinte. În momentul în care simt că începe să-i vibreze piciorul, îi dau câte un cot, 'stai liniștit!'. Nu-i problemă de asta”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă.

VIDEO - Leo Strizu, prima conferință de presă la FCSB

Leo Strizu, fost jucător la Rapid, Sportul, Poli Timișoara, FC Brașov sau Kayserispor, a mai fost principal de-a lungul carierei la formații precum FCSB II (2008-2011) sau Unirea Constanța (2021-2022).

Primul meci al lui FCSB cu Leo Strizu în postura de antrenor principal este programat joi, de la ora 19:00, contra lui FC Botoșani, într-o restanță din Superliga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!