Leo Strizu FCSB mihai pintilii Superliga

VIDEO ”Și dacă mă chema Mourinho, tot la Pintilii trebuia să apelez”. Leo Strizu, prima conferință de presă la FCSB

Leo Strizu (55 de ani) a susținut prima conferință de presă în calitate de antrenor principal al celor de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 14:09
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 14:34

Tehnicianul a răspuns întrebărilor adresate de reporteri și a subliniat în repetate rânduri importanța lui Mihai Pintilii în staff-ul tehnic al vicecampioanei României. 

”Și dacă mă chema Mourinho, tot la Pintilii trebuia să apelez”, a subliniat antrenorul care a pregătit-o ultima oară pe Unirea Constanța, în Liga 2.

Leo Strizu, prima conferință de presă la FCSB

„Și dacă mă chema Mourinho, poate fac o comparație foarte mare, tot la Pintilii trebuia să apelez! A fost al doilea sau al treilea la toți antrenorii care au fost la echipă. În respectul pe care l-a acordat jucătorilor este foarte iubit, el știe foarte multe. 

Este de 2-3 ani de zile aici, e normal să faci o colaborare cu el. Din punctul meu de vedere! Poate mă înșel”, a spus Strizu, la conferința de presă.

VIDEO - Leo Strizu, prima conferință de presă la FCSB

Leo Strizu, fost jucător la Rapid, Sportul, Poli Timișoara, FC Brașov sau Kayserispor, a mai fost principal de-a lungul carierei la formații precum FCSB II (2008-2011) sau Unirea Constanța (2021-2022).

Primul meci al lui FCSB cu Leo Strizu în postura de antrenor principal este programat joi, de la ora 19:00, contra lui FC Botoșani, într-o restanță din Superliga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!