Stelistul care spune că și-ar fi dorit să fie „antrenat” de Gigi Becali: „Îl terorizam! Jucam titular la FCSB”

Gigi Becali FCSB florin nita Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 17:30
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 17:35

Un fost jucător al Stelei (acum FCSB) regretă că nu a apucat să fie antrenat de Gigi Becali.

Robert Niță (45 de ani), fost jucător al FCSB-ului în perioada iulie 1999 - iulie 2000, spune că și-ar fi dorit să joace în aceată perioadă la clubul lui Becali, pentru că ar fi fost titular incontestabil.

Fostul internațional român spune că l-ar fi stresat pe Becali cu telefoane până l-ar fi trimis pe teren din primul minut în fiecare partidă.

Niță: „Îmi făcea statuie în față la Palat!”

„S-a tot vorbit că face schimbările domnul Becali, de la Palat, de acasă, că îl mai sună jucătorii: «nea Gigi, bagă-mă și pe mine». Că a apărut cu Tănase, cu ăștia. Păi eu, dacă eram la Steaua, la cât de bine vorbeam și cu limbarița pe care o aveam, jucam titular la FCSB.

Îl terorizam, nu că îl sunam. Păi cred că îmi făcea statuie în față la Palat. Că eu dădeam și gol, pe mine mă și ajuta câte ceva, nu?

Băi, nea Gigi, sunt cel mai tare, cel mai bun și eu ce fac? Doar 20 de minute? N-ai văzut că am dat gol etapa trecută.’ Îl sunam și zicea: ‘Niță, titular’. Îl rupeam. Păi mă plictiseam dacă prindeam la FCSB și cu domnul Gigi antrenor principal”, a spus Robert Niță, la Digi Sport.

Pe parcursul carierei, Robert Niță a trecut pe la echipe precum Corvinul Hunedoara, Oțelul Galați, Steaua, Foresta, Rapid, Gloria Bistrița, Pandurii sau Rocar. În străinătate a evolulat pentru Beer Sheva (Israel) și The Cong (Vietnam).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!