VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir propune o variantă șoc pentru posibila finală FCSB - CFR Cluj: "Să piardă cu 3-0 la masa verde!"

Dumitru Dragomir a intervenit telefonic, duminică dimineață, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 17:22
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 17:22

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre meciul Universitatea Craiova - FCSB și a spus că este convins că formația olteană va câștiga, iar titlul va merge din nou la CFR Cluj, campioana din ultimii patru ani.

Dumitru Dragomir: "Dacă FCSB merge la Buzău, să nu se prezinte"

De asemenea, Dragomir a comentat conflictul FCSB-CSA Steaua și posibilitatea ca formația patronată de Gigi Becali să fie nevoită să joace la Buzău ultimul meci din acest sezon, cu CFR Cluj.

Dacă bucureștenii vor fi obligați să mute în provincie posibila finală cu CFR Cluj, având în vedere că Arena Națională este indisponibilă, iar stadioanele Steaua, Arcul de Triumf și Giulești par variante improbabile în acest moment, Dumitru Dragomir le propune o formă de protest celor de la FCSB - să nu se prezinte la meciul de la Buzău, chiar dacă ar pierde la masa verde.

"Steaua e FCSB, să fie foarte clar, iar stadionul e al nimănui, e al poporului. Este făcut din bani publici și nu e proprietatea actualei Steaua, ca să fie foarte clar. Statul e proprietarul stadionului din Ghencea, nu Steaua sau FCSB.

Dacă se duc la Buzău, părerea mea e să nu se prezinte. Ce e asta? E posibil? Da, să piardă cu 3-0. Eu asta le-aș face. Arena Națională e făcută pentru fotbal, nu pentru scandal. Să joace fotbal acolo, nu e făcut pentru spectacol. Ferească Dumnezeu, dacă se întâmplă vreo nenorocire, e singurul stadion fără scări. Nici n-ar trebui să le dea voie la așa ceva. 

Pompierii ce păzesc? Cum să faci stadion fără scări, băi fraților? Suntem nebuni? Pentru o reducere de 2,5 milioane nu au făcut scări de evacuare. Ăsta e un aspect. Al doilea: de ce să nu joace pe Steaua? Steaua nu e proprietara stadionul, nici Armata. Facem competiție de oină, vin 14 spectatori, iar un meci cu 55.000 de oameni nu-i lăsăm să vină. Suntem nebuni, ascultați-mă ce vă spun, neam de nebuni suntem", a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies