Stelistii nu stiu cine e noul lor antrenor: "N-am auzit de Dumitriu" Ce a spus Becali echipei in vestiar

Massimo Pedrazzini si-a dat demisia ieri, dupa ce a aflat ca va avea salariul redus la jumatate. Strainii Stelei nu stiu cine e Titi Dumitriu, inlocuitorul italianului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Septembrie 2015, 18:21
Data actualizarii: Sambata 12 Septembrie 2015, 19:21

Sulley Muniru recunoaste ca nu a auzit de Titi Dumitriu, unul dintre cei mai titrati jucatori si antrenori din istoria Stelei. Dumitriu a condus juniorii Stelei in ultima perioada, iar acum ii ia locul lui Pedrazzini in functia de antrenor principal in acte si secund al lui Radoi in realitate.

"Noi ne-am antrenat normal, am aflat ieri ca pleaca, dar nu stiu de ce. Nu stiu cine e antrenorul acum. Nu il cunosc pe Dumitru Dumitriu", a declarat Sulley Muniru la Dolce.

Muniru nu s-a speriat de criticile patronului, ba chiar spune ca e motivat de cuvintele lui Gigi Becali, care le-a vorbit jucatorilor in vestiar.

"Nu suntem afectati daca ne critica patronul. Sintem la fotbal. Este normal uneori sa mai fim si criticati, pentru ca noi trebuie sa aratam ca suntem cei mai buni in teren.

Patronul ne-a spus sa fim puternici si sa jucam bine, crede in noi si vrea sa vada ca avem rezultate. Suntem pregatiti sa facem asa cum ne-a spus", a declarat Sulley Muniru.

CITESTE SI

Modifică setările cookies