steliano filip Dinamo Mircea Rednic Superliga Steliano Filip

Steliano Filip, noi ironii la adresa lui Mircea Rednic: ”O să încerc și salată data viitoare”

Steliano Filip (27 de ani) a avut un schimb de replici în spațiul public cu fostul său antrenor de la Dinamo, Mircea Rednic, care a povestit un episod mai puțin cunoscut din ultimul său ”mandat”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2022, 15:13
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2022, 15:20

Antrenorul a dezvăluit că, după înfrângerea ”câinilor” de la Mediaș, din sezonul regulat, mai mulți jucători și-au comandat burgeri, asta după ce a afirmat că ”80% dintre ei erau grași”. Steliano Filip s-a apărat, spunând că ”invitația” a plecat din partea lui Eric de Oliveira, care deține un restaurant în Mediaș.

Filip, noi ironii la adresa lui Mircea Rednic

Steliano a fost din nou ironic la adresa lui Rednic, de data aceasta pe Instagram, pe pagina restaurantului lui Eric. Într-un filmuleț, brazilianul apare cu un burger, postare la care Filip a comentat.

  • Steliano Filip

Steliano Filip: „Să pregătești 20”

Eric De Oliveira: „Nu e voie, că s-a supărat cineva. De-aia ați pierdut, din cauza burgerilor noștri. Nu e nimic dacă ați mâncat după meci, noi suntem de vină”

Steliano Filip: „O să încerc și salată data viitoare”

Pentru Mircea Rednic, a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

„Haideți să vă spun ce am găsit eu la Dinamo. 80 la sută erau grași! La Mediaș știți ce s-a întâmplat? Eram în parcare și plecam acasă. Trei sferturi mâncau hamburger. Cine credeți că a luat comanda? Filip! Eu aveam acces la grupul lor, am mesajele”, a spus Mircea Rednic, la Digi Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!