steliano filip Dinamo Razvan Zavaleanu Superliga

Steliano Filip e „al nimănui”: „Am vorbit cu zeci de impresari, dar n-a avut nicio ofertă!” Planul jucătorului nu a funcționat

Steliano Filip (28 ani) încă este liber de contract, după despărțirea de Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 10:19
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 10:20

Steliano Filip (28 ani) s-a despărțit de Dinamo în această vară. Fundașul stânga nu a mai evoluat în Liga 2 pentru gruparea din Ștefan cel Mare, renunțând la o sumă importantă de bani pentru a fi lăsat liber de contract. 

Steliano Filip, în căutarea unei noi echipe 

Doar că, la mai bine de o lună de când și-a încheiat angajamentul cu Dinamo, Filip nu și-a găsit o altă echipă. Răzvan Zăvăleanu a anunțat că a contactat zeci de impresari pentru a-i găsi jucătorului un nou club, dar nu a primit nicio ofertă. 

„Insistențele de a pleca au fost ale lui Steliano Filip. A fost o înțelegere pe care am avut-o cu el în iarnă și am stabilit clar condițiile în care va pleca în vară. Acest lucru nu a fost respectat, din păcate. A renunțat la o sumă consistentă și nu mai era corect pentru club să fie ținut.

Am vorbit cu zeci de impresari, dar n-a avut nicio ofertă”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru ProSport

În două mandate la Dinamo, Steliano Filip a adunat 199 de meciuri pentru „câinii roșii”, în care a marcat 7 goluri și a oferit 15 pase decisive. De asemenea, fundașul lateral stânga a bifat și 7 prezențe la echipa națională, jucând și la ultimul turneu final la care România s-a calificat, EURO 2016. 

Modifică setările cookies