"Steaua va fi vanduta de Becali!" Omul care anunta un viitor sumbru in Ghencea. De ce nu ar mai fi Gigi dispus sa continue

De mai bine de un deceniu Becali investeste la Steaua. A cheltuit zeci de milioane de euro si a scos pe masura din club.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 07:54
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 15:23

Steaua i-a adus lui Becali imagine, i-a adus bani, dar i-a adus si necazuri, prin cazul Valiza. Dumitru Dragomir spune ca Gigi Becali nu va mai tine mult de Steaua si ca ar putea chiar s-o vanda.

Fostul sef al Ligii motiveaza aceasta posibila decizie prin dorinta lui Gigi Becali de a avea o stabilitate mai mare. Tunurile imobiliare nu mai au aceeasi forta comparand cu perioada 2000-2007, inainte de criza, iar patronul Stelei ar putea cauta mai multa liniste.

"Gigi si-a facut damblaua. A avut noroc de bani toata viata. Mai da 2-3 tunuri si dupa nu mai are din ce sa construiasca Steaua. Viitorul Stelei va fi ca va fi vanduta de Becali. Nu acum, dar in anii urmatori. Se satura si el de cate necazuri ii da Steaua", a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

Pentru Gigi Becali, principalul obiectiv in prezent este calificarea Stelei in grupele  Champions League ale sezonul viitor. Ratarea Ligii in acest an a reprezentat o paguba puternica pentru bugetul clubului.

Modifică setările cookies