Steaua, aproape de a doua lovitura grea pentru Dinamo! Cel mai iubit atacant din ultimii ani e gata sa imbrace tricoul rivalei

Steaua, aproape de a doua lovitura grea pentru Dinamo! Cel mai iubit atacant din ultimii ani e gata sa imbrace tricoul rivalei

Dupa ce l-au transferat pe Tamas, stelistii sunt aproape de un alt dinamovist.

Transferul lui Tucudean la Steaua pare sa intre pe ultima "suta de metri". Fostul dinamovist, actualmente la Charlton, in liga a 2-a engleza, este aproape de o mutare de rasunet in Ghencea.

Tucudean va fi imprumutat de Steaua pana in vara, cu optiune de cumparare definitiva la finalul campionatului, anunta Digisport. Acesta si-a dat deja acceptul iar englezii sunt de acord cu mutarea, singurul lucru ramas de stabilit fiind suma pe care se va face transferul in vara.

La 23 de ani, Tucudean are doar 2 goluri in 23 de meciuri in acest an la Charlton, fiind insa unul dintre cei mai buni atacanti ai lui Dinamo in ultimii 3 ani, cand a reusit 73 de meciuri si 17 goluri in Stefan cel Mare. Daca vor finaliza transferul, stelistii vor da a doua lovitura rivalei din Stefan cel Mare, dupa inregimentarea lui Tamas saptamana trecuta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies