Misiune grea pentru Steaua sa il aiba si in retur! Impresarul lui Keseru a confirmat cele doua oferte pe care le are jucatorul

Atacantul Stelei este aproape de o plecare din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 18:41
Data actualizarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 21:54

Steaua are sanse mici sa il pastreze pe Keseru din retur. Atacantul are doua oferte pe masa, confirmate de impresarul sau.

Pe langa arabii de la Al Nassr, pe Keseru il mai vrea si o echipa din Vest, din campionatele puternice. Impresarul lui Keseru, Jeremy Bouhy, a mentionat campionatele Italiei si Germaniei insa nu a dorit sa ofere numele unei echipe.

"In momentul de fata Keseru are doua oferte. Prima este de la o echipa tare dintr-un campionat puternic, a doua este de la o echipa din zona araba, care ii ofera un salariu foarte mare. De altfel, acestea sunt singurele variante acceptate de Keseru pentru un transfer de la Steaua. Din punctul meu de vedere, 4 milioane este o suma buna pentru un atacant care a dat 30 de goluri intr-un an, insa depinde si de pretentiile Stelei. Este clar ca poate obtine multi bani pe Keseru, asa cum au facut cu Chiriches si Gardos", a spus impresarul lui Keseru, Jeremy Bouhy, la Digisport.

Pentru a acoperi golul lasat de eventuala plecare a lui Keseru, Steaua negociaza deja cu Tucudean, fiind foarte aproape de a-l imprumuta pentru 6 luni cu optiune de cumparare din vara.

Modifică setările cookies