Steaua poate sa ramana fara MAGICIAN: "Totul se decide in perioada urmatoare!" Anuntul lui Sanmartean

Steaua poate sa ramana fara MAGICIAN: "Totul se decide in perioada urmatoare!" Anuntul lui Sanmartean

Lucian Sanmartean ar putea sa plece de la Steaua dupa unul dintre cele mai bune sezoane din cariera.

Steaua risca sa piarda jucatori foarte importanti in vara viitoare cand le expira actualele intelegeri. Unul dintre acestia este Lucian Sanmartean, cel mai bun jucator in actuala stagiune pentru echipa lui Galca, mijlocasul de 34 de ani avand si oferte de la alte echipe.

"Am primit cat am cerut. Cand am venit la Steaua, oamenii au inteles si mi-au platit exact cat am vrut eu. Pentru prelungirea contractului, trebuie sa stam si sa discutam. O data ce ies jucatorul anului, pot sa am pretentii. Daca as fi avut un an prost si Steaua mi-ar fi propus prelungirea contractului, as fi zis: "Ok, dati-mi cat credeti". Dar am avut un an bun si trebuie tinut cont de asta. Daca se doreste prelungirea, cred ca putem ajunge la un acord" a spus Sanmartean in interviul acordat Gazetei dupa ce a fost desemnat Jucatorul Anului. Totusi, mijlocasul Stelei si al nationalei recunoaste ca o oferta din zona araba l-ar putea face sa se desparta de Steaua.

"Profesional, ar fi un pas inapoi. Dar intreaba-i si pe ai mei, pe sotie, pe fetita. Nu cred ca vor spune 'nu' unei oferte din tarile arabe. Banii care se invart acolo sunt diferiti de cei din Romania. E clar ca nu as mai putea ajunge cu nationala la Europene. Sunt sincer in privinta asta: profesional, as avea de suferit. Oricat ai vrea sa joci, sa te antrenezi, din tarile arabe nu mai vii la acelasi nivel. Pregatirea fizica, mentala, sunt diferite. Aici jucam din trei in trei zile, in ritm sufocant, acolo se joaca la o saptamana sau chiar mai rar. Dar trebuie pus in balanta si viitorul familiei, nu doar calitatea fotbalului" spune Sanmartean.

Concluzia o are tot jucatorul:

Viitorul meu se decide in perioada urmatoare. Se discuta si cu Steaua. Mai exista ceva oferte. Pana acum n-a fost timp de negocieri, dar e pauza, putem sta linistiti sa discutam - Sanmartean.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis și președintele Poloniei participă la exercițiul NATO ”Justice Sword 21”
BRAT
Modifică setările cookies