Gigi Becali Steaua Superliga

Steaua, locul 1 pana la Paste...le cailor :) Obiectivul impus de Gigi se transforma in obiectivul impus de fotbal in ultimii 3 ani! Singura consolare a stelistilor:

Stelistii se roaga la "Sfantul Egal" pentru meciurile din aceasta etapa. Daca CFR Cluj castiga la Vaslui, Gigi Becali poate bifa inca un sezon ratat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Aprilie 2012, 14:38
Data actualizarii: Duminica 01 Aprilie 2012, 14:57

Dupa un inceput de sezon cu planuri marete, Steaua se pregateste sa bifeze un nou esec in Liga I. Daca Cfr Cluj castiga maine in deplasarea de la Vaslui, titlul devine o misiune imposibila pentru Mihai Stoichita.

Steaua este in acest moment la 7 puncte de lider, si un singur scenariu o mai poate face sa spere - doua remize, la Rapid - Dinamo si Vaslui - CFR Cluj.

Obiectivul impus de Gigi Becali - locul 1 pana la Paste - se poate transforma intr-o lupta pentru un loc de Europa League. Aceasta a fost de fapt batalia reala pe care au dat-o stelistii in ultimele trei sezoane.

2010-2011 - locul 5, ultimul de Europa
2009-2010 - locul 4, Europa League
2008-2009 - locul 6, ultimul de Europa

Singura consolare pentru stelisti este faptul ca exista drame mai mari la echipe mult mai iubite din Europa.

Inter Milano, echipa care, conform ultimului studiu, are 17,5 milioane de fani in toata Europa, se zbate in mediocritate in acest sezon de Serie A. Cu 10 etape inainte de final, echipa lui Cristi Chivu este pe locul 8 in clasament, la 7 puncte de Europa League.

O alta situatie de acest gen este la Olympique Marseille, cel mai iubit club din Franta. Echipa antrenata de Didier Deschamps si-a luat deja adio de la Europa - este pe locul 9, cu opt etape inainte de finalul sezonului.

Top 20 cele mai iubite cluburi de fotbal din Europa:

Studiul a fost facut pe un esantion de 10.200 de microbisti, cu varste cuprinse intre 16 si 69 de ani. (sursa: football-marketing.com)

Sursa foto: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!