Superliga

Daca il aude Becali, il pune antrenor ACUM: "Chipciu si Parvulescu in atac, Steaua superofensiva!" Cine revolutioneaza tot sistemul lui Stoichita:

Becali si-a gasit un om pe placul lui! "Steaua ar trebui sa joace 4-3-3, cu Chipciu si Parvulescu in atac! Cum sa joci cu DOI inchizatori la Steaua, cum?"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Aprilie 2012, 11:15
Data actualizarii: Duminica 01 Aprilie 2012, 11:07

"Gigi a cumparat o gramada de jucatori, a bagat o gramada de bani, dar nu vede ca nu are mijlocasi. Scuzati-ma, dar in tur vedeam meciuri cu Rusescu mijlocas dreapta si cu Tanase mijlocas stinga. Nici unul dintre ei nu e mijlocas de banda. Apoi, Parvulescu nu e fundas, el ar juca extraordinar in atac. La fel si Chipciu, e atacant, are viteza, ataca tot timpul poarta.

Eu vad echipa cu Tatarusanu - Matei, Chiriches, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Radut, Tanase – Chipciu, Tatu, Parvulescu. Asa ar fi o echipa si mai de atac, si mai de viteza. Oricum mai buna decit cea folosita de Ilie Stan", a spus Balaci la dolce. 

"Traditia Stelei impunea sa joci pe atac, nu sa stai la asteptare cu doi inchizatori, ci sa domini adversarul, sa-l sperii din minutul 1. Steaua are si acum jucatori de valoare, dar cu Ilie Stan jucau intr-un sistem care se juca prin 1973, adica 4-2-4", mai spune Balaci. 

Cum ti se pare 11-le propus de Ilie Balaci?

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!