Steaua l-a cerut pe Pintilii, Al Hilal a dat astazi raspunsul! Ce se va intampla cu fostul capitan al Stelei:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Februarie 2015, 20:17

	Steaua l-a cerut pe Pintilii, Al Hilal a dat astazi raspunsul! Ce se va intampla cu fostul capitan al Stelei:

Ana Maria Prodan a vorbit despre o posibila revenire a lui Mihai Pintilii la Steaua.

Al Hilal vrea sa-l imprumute pe Mihai Pintilii ca sa-i faca loc grecului Samaras, ultima achizitie a clubului arab. Reghecampf are prea multi straini in lot si trebuie sa renunte la fostul capitan al Stelei, care a avut evolutii dezamagitoare in ultimele luni.

Costel Galca l-ar fi vrut pe Pintilii cel putin pana in vara, dar arabii nu vor sa-l lase sa se intoarca in Romania. Impresarul lui Pintilii, Ana Maria Prodan, a anuntat in aceasta seara ca Al Hilal nu e dispusa sa negocieze cu Steaua pentru un imprumut.

"Al Hilal nu doreste sa il vanda pe Pintilii nici macar pe 2,5 milioane de euro, banii pe care l-a cumparat. Pintilii a hotarat sa plece, dupa ce a vazut ca nu avea clubul un loc european pentru atacant."

"Echipa are multi jucatori pe pozitia lui Pintilii, care a zis ca singura sansa pentru echipa sa reuseasca este aducerea unui atacant, care sa vina pe pasaport european. Cei de aici nu vor sa-l lase la Steaua. Va merge la echipa nationala si se va intoarce la club. Vor sa il treaca pe lista de Champions League pana pe 23 iunie. Oriunde ar pleca Pintilii, Al Hilal plateste salariul integral, dar clubul pare decis sa il tina langa echipa."

"Steaua are nevoie de el pana in august, dar Al Hilal nici nu vrea sa auda.", a declarat Ana Maria Prodan la DigiSport.

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies