OFICIAL | Inca un club din Liga I va avea un stadion ultramodern! Lucrarile incep in luna MAI

OFICIAL | Inca un club din Liga I va avea un stadion ultramodern! Lucrarile incep in luna MAI

Inca un stadion din Romania va fi modernizat. Desi cu o capacitate de doar 12 500 de locuri, arena va avea toate facilitatile si va avea tribunele acoperite.

Clubul Pandurii Targu Jiu a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca echipa gorjeana va disputa returul Ligii I la Targu Jiu, lucrarile de extindere si modernizare a stadionului urmand sa inceapa dupa data de 23 mai.

"Clubul Pandurii Lignitul Targu Jiu anunta oficial faptul ca va disputa returul sezonului in curs, sezonul 2014-2015, pe teren propriu la Targu Jiu. in urma discutiilor purtate cu reprezentantii Primariei Targu Jiu s-a primit avizul favorabil disputarii meciurilor pe Stadionul Municipal, urmand ca lucrarile de extindere si modernizare a arenei sa inceapa dupa 23 mai, data de incheiere a sezonului actual. Tinand cont de caldendarul estimativ al demararii lucrarilor de modernizare si extindere a capacitatii Stadionului Municipal s-a ajuns la concluzia ca se pot desfasura meciuri pe teren propriu in perioada 17 februarie - 23 mai, in perioada respectiva urmand sa fie elaborate si emise documentatiile si avizele necesare demararii lucrarilor", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului.

"Din discutiile pe care le-am avut cu domnul primar Florin Carciumaru, dumnealui ne-a informat ca proiectul este in perioada in care trebuie sa fie, speram ca de la vara incolo sa inceapa efectiv lucrarile dupa ce se vor lua toate avizele necesare de catre firma care va construi stadionul. In acest moment noi putem sa confirmam suporterilor nostri ca suta la suta returul il vom juca la Targu Jiu. Din calculele pe care le-am facut noi, lucrarile vor incepe spre sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie, adica exact cat ne trebuie noua pentru a juca returul la Targu Jiu", a spus si Daniel Baloi, secretarul general al clubului Pandurii.

Sursa: Mediafax

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies