Steaua isi creste noua BIJUTERIE. Nimeni nu i-a dat nicio sansa pana acum, cota i-a crescut de 4 ani intr-un an si e marele pariu al unui SUPER CAMPION in Europa

Steaua isi creste noua BIJUTERIE. Nimeni nu i-a dat nicio sansa pana acum, cota i-a crescut de 4 ani intr-un an si e marele pariu al unui SUPER CAMPION in Europa

Gaz Metan Medias - Steaua, azi live text pe www.sport.ro de la 20:30

In timp ce Tanase, Chipciu si Varela pot fi urmatorii jucatori de "export" din Ghencea in cautarea lui Becali dupa profit maxim, clubul isi creste urmatoarea bijuterie. Are doar 19 ani, nu a fost vazut in niciun moment ca o solutie de titular, dar pare ca reuseste sa creasca de la meci la meci si devine un jucator tot mai sigur pe el.

Titular cu Petrolul in returul semifinalei de Cupa, Cojocaru a aratat ca poate fi un om de baza. Marele pariu al eroului de la Sevilla, Duckadam, Cojocaru si-a crescut singur cota in ultimul an de patru ori, in putinele meciuri pe care le-a prins pana acum la Steaua.

Este evaluat la numai 400.000 de euro in prezent, dupa ce in iulie anul trecut costa 100.000 de euro, dar pentru Steaua nu cota de moment conteaza, ci potentialul sau.

Crescut de club, Cojocaru este unul dintre putinii titulari ai Stelei care se pot lauda cu asa ceva, iar dincolo de meciurile jucate ca titular, evolutiile sale bune ar putea reprezenta o noua poarta deschisa intre prima echipa si grupele de copii si juniori ale Stelei.

Fanii cer identitate, iar Cojocaru se poate identifica cu Steaua. Acum e tanar, nu are experienta, iar increderea in el trebuie investita, un detaliu la fel de important precum investitiile in transferurile pentru Champions League tot asteptate de suporteri in vara acestui an.

Din vara, plecarea lui Arlauskis o va pune pe Steaua intr-o situatie delicata. Va alege sa mearga pe mana lui Cojocaru, un portar tanar, talentat, crescut de club, asa cum fanii au tot cerut in ultimii ani, sau un jucator cu statut si salariu pe masura, dar si experienta pentru meciurile tari din Europa?

"Probabil ca Arlauskis va mai juca, dar Cojocaru este viitorul Stelei si, de ce nu, chiar al echipei nationale. De cate ori a jucat a facut-o foarte bine" - Duckadam.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies