Liga 1

Moti l-a trezit pe Gigi! Steaua scoate banii: contract de 900.000 € pentru Arlauksis! Cat primeste Szukala sa semneze prelungirea:

Steaua 'Low-Costel' se transforma in 'Steaua de Liga'. De la Poarta Alba, Becali schimba strategia, la o luna dupa ce Steaua a ratat calificarea in grupele Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 08:47
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 09:06

"Am comunicat intens cu Gigi Becali zilele astea, ne-am hotarat sa facem o echipa de Liga Campionilor. Vrem sa intarim echipa, am stabilit si un buget", a anuntat ieri presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

De dupa gratii, patronul Stelei a hotarat sa schimbe strategia costurilor minime pentru visul unei calificari in grupele Ligii Campionilor. Steaua a avut incasari record sezonul trecut, dar n-a investit mai nimic in campania de transferuri din vara, iar tactica dictata de la Poarta Alba s-a dovedit a fi falimentara.

In capul listei de prioritati, oficialii Stelei au un obiectiv pe care vor sa il bifeze cu orice pret - sa-i convinga pe Arlauksis si Szukala, doi dintre cei mai importanti jucatori din lot, sa semneze prelungirile.

Pentru asta, Steaua pune pe masa contracte mult peste media Ligii I - 300.000 de euro pe sezon, pentru ca cei doi jucatori sa semneze contracte pe inca trei ani, pana in 2018, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Szukala, care are in prezent un salariu de 180.000 de euro pe sezon, este dorit de Reghe in Arabia Saudita, dar si de nemtii de la Eintracht Frankfurt, mai scrie sursa citata.

Modifică setările cookies