Cupa Romaniei

Se asteapta la o "DUZINA" de goluri! Cei mai buni "bercenari" nu joaca cu Steaua! Diseara 20:30 pe ProTV, ACS Berceni - Steaua

20:30 in direct pe ProTV ACS Berceni - Steaua, in Cupa Romaniei

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 10:22
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 10:32

Si mai mici si fara jucatori. Cam asa stau lucrurile pentru jucatorii lui ACS Berceni.

Lotul este ravasit, spune presedintele Stefan Stana, cei mai buni jucatori ai echipei fiind accidentati inainte de duelul istoric pentru mica echipa de langa Bucuresti, cu Steaua, in Cupa Romaniei. Viorel Dinu, Alin Nistor, Paduretu dar si portarul titular, Meila, nu vor juca in aceasta seara. Locul in poarta va fi luat de antrenorul cu portarii, Florin Andreescu, in varsta de 36 de ani.

Dupa ce au fost eliminat de Astra si CFR Cluj in ultimii 2 ani, jucatorii lui ACS Berceni vor da piept in aceasta seara cu Steaua, intr-un meci transmis de ProTV de la 20:30.

"Avem 2800 de locuri pe scaune, ne asteptam ca in tribune sa fie stelisti. Nu am putut selecta suporterii ce cumpara bilete, va dati seama. Din pacate jucatorii nostri cei mai buni, in afara de Epaminonda Nicu, nu pot evolua, sunt accidentati. Viorel Dinu nu joaca, Paduretu la fel, este incerc. Chiar si portarul titular al nostru are umarul dislocat si nu poate evolua. Dar asta nu cred ca va fi un impediment in a da o replica buna echipe campioane, Steaua.

In asemenea jocuri de Cupa, echipele mici dau tot ce pot in timp ce echipele mari joaca mai la "relanti", sunt angrenati in campionat, in Cupe Europene, dar faptul ca am ajuns pana aici ... e vorba de ambitie dar si de valoare intre echipele de Liga I si celelalte. Eu le-am spus jucatorilor ca e un moment bun sa se remarce." a spus Stefan Stana, presedinte ACS Berceni.

Modifică setările cookies