Steaua Srdjan Luchin Valentin Lemnaru Superliga

Steaua a inceput campania "LUCHIN GOOD". Ce se intampla in Ghencea dupa ultimele doua transferuri

Dupa Lemnaru, Steaua este extrem de aproape sa anunte si mutarea lui Luchin. Transferul e ca si facut.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iulie 2014, 18:01
Data actualizarii: Luni 28 Iulie 2014, 18:06

"Am nevoie de jucatori", a fost mesajul repetat de Galca dupa fiecare din cele 4 meciuri pe care Steaua le-a jucat in acest sezon. Plecarile lui Piovaccari si Pintilii, dar si lipsa unor variante reale pe banca de rezerve au facut din fosta campioana a Romaniei o echipa cu multe incertitudini.

Ce inseamna venirile lui Lemnaru si Luchin

Cele doua transferuri reusite de Steaua dupa startul campionatului, Lemnaru si Luchin, in proportie de 99%, aduc liniste in vestiar pentru Galca, insa nu schimba primul 11 in actuala formula tactica. In realitate insa, Steaua nu a cumparat niciun titular.

Exceptandu-l pe Arlauskis, in primul 11 al Stelei Galca se va baza pe jucatorii cu care Reghe a luat doua campionate. Cu Varela, Gardos, Szukala si Latovlevici in aparare, Luchin va deveni odata cu venirea la Steaua principala rezerva pentru posturile de fundas central si dreapta, pentru ca in atac Lemnaru sa preia rolul lui Piovaccari din ultimul sezon, care a fost mai mult rezerva in partea a doua a campionatului.

Cu Keseru, Tanase, Sanmartean, Adi Popa si Chipciu, dar si cu Iancu si Stanciu ca variante ofensive de la mijloc in sus, Lemnaru nu are momentan nicio sansa de a fi titular.

Modifică setările cookies