Cadou pentru Chipciu! Ce salariu a primit de la Steaua pentru ca a REFUZAT sa plece in strainatate:

Alexandru Chipciu a ramas la Steaua in aceasta vara iar sefii clubului l-au rasplatit cu o marire de salariu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iulie 2014, 09:53
Data actualizarii: Luni 28 Iulie 2014, 16:29

Chipciu a fost unul dintre cei mai importanti oameni ai Stelei in ultimii doi ani, cand echipa a obtinut cele mai bune performante din ultimii 7 ani! In timp ce mai multi colegi din echipa de start cu care a inceput Refghecampf mandatul au ales sa plece, Chipciu a ales sa ramana la Steaua si sa isi prelungeasca contractul. 

Conducerea Stelei a decis sa ii rasplateasca fidelitatea mijlocasului cu un salariu marit cu 50%, pana la 180.000 de euro pe sezon, anunta ProSport. Jucatorul a avut mai multe oferte de transfer in strainatate, insa le-a refuzat. 

"Va pleca Tatarusanu, va pleca Piovaccari pentru ca i se termina imprumutul. Dar eu inca nu sunt saturat de Steaua, vreau sa mai traiesc ce se intampla aici. Am purtat o discutie cu patronul si vreau sa imi prelungesc contractul", spunea Chipciu la finalul sezonului trecut.

Chipciu a ajuns in 2012 de la FC Brasov la Steaua ca mijlocas de banda, insa jucatorul a fost folosit pe mai multe posturi de Laurentiu Reghecampf, inclusiv in postura de varf impins. 

Chipciu a reusit 18 goluri si 19 pase decisive in cele 89 de partide disputate in tricoul Stelei pana acum. 

4 milioane de euro este cota lui Chipciu pe transfermarkt.de. Chipciu e cel mai valoros stelist in acest moment, alaturi de Florin Gardos.

2 goluri si 2 pase de gol a reusit Chipciu in acest sezon pentru Steaua.

Modifică setările cookies