Dinamo Ionut Negoita Nicolae Badea Vladimir Cohn Superliga

"Stati linistiti, NU a scris el scrisoarea! Nu este stilul sau!" Momentul in care fosta conducere a inceput ofensiva la Dinamo:

Dinamo a cerut intrarea in insolventa, iar patronul Negoita si-a motivat gestul printr-o scrisoare deschisa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 18:05
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 18:33

Datoriile acumulate in ultimii ani au adus-o pe Dinamo intr-o situatie critica din punct de vedere economic!

Dinamo a pregtit dosarul de insolventa si urmeaza sa treaca printr-un proces de reorganizare, anunta surse apropiate clubului. 'Cainii' au datorii de aproximativ 190 de milioane de lei catre stat si trebuie sa plateasca o suma aproape la fel de mare catre banci.

Pe plan sportiv, Dinamo nu va fi afectata. A obtinut deja dreptul de participare in cupele europene si licenta pentru Liga I. "Am vazut documentele, nu sunt probleme", a asigurat Florin Bratu, seful departamentului de scouting din Stefan cel Mare.

REACTIILE

Fostul actionar principal al lui Dinamo, NIcolae Badea s-a exprimat in public dupa ce Negoita a trimis acea scrisoare deschisa:

"Cel care acuza astazi de jaf, semnatarul acelei scrisori, stia exact situatia de la Dinamo si inainte, si dupa ce a devenit actionar... Iar despre acea taxa de publicitate, Negoita ar fi putut sa afle si s-o verifice inca de acum sase luni... In rest, eu stiu ca am renuntat la o suma foarte mare de datorii, cind am iesit de la Dinamo, ba mai mult, am continuat sa sprijin clubul prin sponsorizari", a spus Badea la Dolce.

Un alt fost actionar de la Dinamo a vorbit despre ce se intampla acum in Stefan cel Mare. Vladimir Cohn a spus si el ce crede dupa anuntul clubului legat de intrarea in insolventa.

"Inseamna ca sunt intr-adevar intr-o situatie delicata. Daca domnul Negoita a vrut sa intre in insolventa, foarte bine. Daca intra in insolventa mi se pare ca nu poate juca in cupele europene. Aoleu. Urat asta... Nu cred ca domnul Negoita are opt ani. Cred ca are mai mult.

Nu poti spune ca in fiecare zi achiti alta datorie. E cam delicata treaba. Scrisoarea nu a scris-o Negoita, a scris-o Anghelache. E limbajul lui", a spus Cohn la Dolce Sport.

AICI E SCRISOAREA LUI IONUT NEGOITA

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies