Dinamo FC Botosani Liga 1

Lasa Dinamo un loc LIBER in Europa? Scenariu INCREDIBIL: cum ajunge Botosaniul in Europa League

Situatia financiara dramatica a lui Dinamo ar putea afecta serios viitorul clubului!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 15:17
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 15:22

Seful Negoita a anuntat intrarea in insolventa si disponibilitatea de a vinde pachetul de actiuni pe care il detine! Chiar daca surse din club anunta ca UEFA i-a acordat licenta de participare in cupele europene pentru sezonul viitor, lucrurile ar putea sa nu fie atat de simple. In cazul in care Dinamo nu joaca in Europa, situatia extrema ar putea conduce la o surpriza de proportii pentru Romania: Botosaniul in Europa League!

Bataie pe locul 7

Ceata totala de la Dinamo (locul 4) continua si la echipele aflate imediat sub ea in clasament. Vasluiul nu stie inca in ce liga va incepe 2014-2015, iar la CFR banii sunt o preocupare maxima. Participarea in Europa League nu pare o prioritate, in conditiile in care fosta campioana va renunta la alte nume noi cu greutate din lot si va regandi structura salariala. In aceste conditii, in ultimele doua etape, lupta pentru ultimul loc al Romaniei in Europa League se poate da intre Pandurii si FC Botosani, aflate acum pe 7, respectiv 8!

Sefii de la Botosani vor in Europa

Ideea participarii in EL nu-i sperie pe conducatorii moldoveni. Imediat dupa promovare, acestia anuntau ca au planuri mari. "Vrem sa terminam in primele 5-6 echipe. E foarte improtant si pentru banii care vin din drepturile TV, dar si la performanta. Cupele Europene sunt un vis. Abordam totul cu seriozitate maxima si vedem ce se intampla", a spus seful Cornel Sfaiter.

In Europa, la Piatra Neamt

Stadionul din Botosani nu are licenta UEFA, asa ca, in ipoteza prezentei europene, nou-promovata se va muta la Piatra Neamt. Modelul a mai fost aplicat de FC Vaslui anii trecuti.

"In tur, cand am avut seria de meciuri bune, am zis ca imi caut costum de Champions League. Acum, dupa cum joaca echipa, imi caut costum de Europa League, la second hand! Nu ma arunc la unul nou pentru ca suntem o echipa mica!"
Valeriu Iftime, finantator FC Botosani

Modifică setările cookies