"Star Bucuresti, Star Becali sau Astra Bucuresti, fanii raman alaturi de echipa!" Planul lui Becali, sustinut de un fost antrenor

Becali nu vrea sa plateasca niciun euro pentru a stinge conflictul cu Armata. O noua stema, alte culori si un nume modificat - Steaua isi schimba identitatea. DETALII AICI

Dumitru Dumitriu, un nume important pentru istoria Stelei, jucator cu trei titluri de campion si antrenor de Champions League in anii '90, crede ca Gigi Becali procedeaza corect in "razboiul" cu Armata: "Sa schimbe stema, culorile si numele, suporterii vor ramane alaturi de echipa", e convins Dumitriu.

"Daca as fi in locul lui Gigi Becali as spune:  'Da, domne, luati-va tot ce vreti'. Echipa o sa se numeasca Star Becali, sau Star Bucuresti, sau Star Romania, sau Astra Bucuresti... si cu asta basta. Care este problema?"

"Eu sunt convins ca lumea ar sustine in continuare echipa, indiferent de nume. Daca vor ramane aceiasi oameni, aceiasi jucatori... sau jucatori mai buni adusi si facuta o echipa care sa mearga in Europa sau in primavara europeana, eu zic ca lumea va ramane alaturi de echipa."

"Va spun, daca Argaseala are acest mandat sa nu negocieze nimic cu Armata, atunci Becali a gandit-o bine. Nici eu n-as ceda, as fi curios sa vad ce se intampla.", a mai spus Dumitriu la Sport.ro.

Ce se va intampla daca Steaua isi schimba numele, sigla si culorile? (4704 voturi)
 
Nu e nicio problema, suporterii raman alaturi de echipa
74.45%
3502 voturi
 
Suporterii se vor indeparta, echipa isi pierde identitatea
25.55%
1202 voturi
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies