Becali, rezolvare socanta a conflictului cu Armata: "Nu negociem nimic!" Ce se intampla cu sigla si culorile Stelei:

Autor: Sport.ro
Marti 16 Decembrie 2014, 09:26

	Becali, rezolvare socanta a conflictului cu Armata: "Nu negociem nimic!" Ce se intampla cu sigla si culorile Stelei:

Armistitiul cu Armata a expirat luni, iar Steaua nu mai are dreptul in acest moment sa se foloseasca de culorile, sigla si numele clubului.

Planul Ministerului Apararii, de a profita la maximum de decizia data Inalta Curte de Casatie si Justitie in conflictul cu Steaua, are sanse mici sa fie pus in practica. Becali refuza sa scoata banii si intentioneaza sa creeze o noua identitate pentru club.

Mesajul transmis de Becali de dupa gratii pentru oamenii ramasi in conducerea clubului e clar: Steaua nu este dispusa sa-i plateasca niciun euro Ministerului. "Intelegere" sau "trasformare" sunt singurele optiuni pentru rezolvarea conflictului dintre Steaua si MAPN.

"Noi nu vrem sa negociem cu Armata. Nu va exista nicio negociere. Daca nu exista intelegere, atunci asta e, vom pune in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.", a declarat, ieri, Valeriu Argaseala, in ziua in care a expirat armistitiul cu Armata.

Steaua se transforma

Imediat dupa decizia definitiva data la inceputul lunii de Instanta, Becali si-a sunat apropiatii sa se sfatuiasca pentru a gasi cea mai buna, si ieftina, cale de rezolvare a conflictului cu Armata.

Dumitru Dragomir a fost unul dintre oamenii la care a apelat patronul Stelei, iar sfaturile date de fostul sef de la LPF par sa-l fi convins pe Becali.

"Gigi m-a sunat zilele trecute. I-am zis ca daca da vreun ban e un tampit! Pentru ce sa le dea bani? Armata n-a facut nimic pentru Steaua, daca nu era Becali se alegea praful de acest club. Am auzit ca Armata cere 1 milion de euro... daca Becali da mai mult de 50.000 e un tampit! Daca nu se inteleg, sa faca o alta stema, sa mai puna un nume langa "Steaua", si gata. M-am interesat la OSIM si se poate", a spus Dragomir la Sport.ro.

Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie astazi ca Becali a trasat deja planul pentru urmatoarea perioada.

Steaua va renunta la stema actuala, dar si la culoarea rosie. Explicatia lui Becali e socanta: "E o culoare comunista! Defineste comunismul, e mai bine sa nu mai avem rosu deloc", a fost mesajul patronului Stelei, conform sursei citate.

Steaua ar putea astfel sa treaca la o alta combinatie de culori, care sa nu mai aduca aminte de identitatea clasica a clubului. Combinatia galben-albastru, "a la Fenerbahce", ar putea fi adoptata chiar din returul acestui sezon.

Pentru sigla clubului, Becali asteapta mai multe variante din care sa aleaga pana la primavara. Forma, dar si elementele stemei clasice vor fi inlocuite, astfel incat sa nu se incalce decizia data de instanta. Noua sigla trebuie sa fie inregistrata la OSIM pana la inceputul returului.

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies