stanciu ASA Tg. Mures Liga 1

Stanciu e OFICIAL inapoi la Tg. Mures: "Trebuie sa ma ocup de asta URGENT!" Ce vrea sa faca in urmatoarele doua saptamani

Daniel Stanciu s-a intors la Tg. Mures dupa 4 luni la Dinamo. Va fi consilierul sefilor lui ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 12:04
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 12:10

Stanciu n-are nicio problema ca Narcis Raducan, actualul manager general, sa ramana in club. Si Stanciu ar putea continua si de la vara, daca ii sunt acceptate conditiile. Prioritatea finalului de sezon la Tg. Mures e prelungirea contractelor pentru jucatorii care devin liberi de contract la finalul campionatului. Stanciu anunta ca se va ocupa de urgenta de acest detaliu.

"Am acceptat pentru ultimele 3 etape sa fiu consilier la Tg. Mures. N-am avut niciodata probleme cu Narcis Raducan, totul e OK. Stau pana in vara pentru ca mi-e foarte greu sa mai merg la un club la care sa nu-mi duc contractul pana la capat. Vreau un proiect asa cum l-am avut la Tg. Mures in 2013, ceva serios.

In 4 luni la Dinamo, cred ca am reusit sa schimb cate ceva, am reusit doua transferuri foarte bune, Elhamed si Bunoza, si l-am imprumutat gratis pe Gicu Grozav, care are si optiune pe unca un an. Nu voi sta pe banca la Tg. Mures, ma voi ocupa in principal de contracte, pentru ca se apropie finalul acordurilor pentru multi jucatori si trebuie prelungite majoritatea in cat mai scurt timp", a spus Stanciu la Sport.ro.

Modifică setările cookies